bg

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?

Cliënten schreven over hun ervaringen bij Psycholoog Hilversum – Marion van Nes:

Ineke, EMDR

“Marion heeft me heel goed uitgelegd wat EMDR is, ik vond het heel erg spannend om mij hier aan over te geven. Maar ze heeft mij echt het gevoel gegeven dat ze er voor mij was tijdens de sessie.

Ik had vliegangst, opgedaan uit een eerdere ervaring en heb daarna nooit meer gevlogen, terwijl ik de wereld wilde verkennen. Ik vond het heel vervelend dat ik er zo angstig voor was, omdat het mij zo belemmerde in mijn droom. De wereld verkennen.

Marion heeft me in twee keer door de angst heen geholpen met EMDR, waarvan een keer een intakegesprek was. Sindsdien reis ik de wereld rond en heb prachtige vakanties gehad. Ik ben heel blij met de professionele hulp van Marion.”


Paul en Ans, relatietherapie

“Wij kwamen bij Marion toen we echt op het punt stonden om van elkaar af te gaan. Onze laatste strohalm was naar een relatietherapeut te gaan. We vonden dat we dit verplicht waren aan onze kleine kinderen die anders gescheiden moesten leven van hun ouders. Dat wilde we voorkomen.

We zijn door een moeilijke tijd gegaan. Marion heeft ons terug naar de basis gebracht. Door de drukte van kleine kinderen, beiden hadden we een drukke baan, waren we de relatie zo goed als vergeten. Marion heeft mooie inzichten gegeven in waar we in zaten en in welke processen we verwikkeld waren. We zagen elkaar niet meer als de mensen. Tijd voor elkaar vrij maken moet.

Het gaat allemaal niet als vanzelf maar dat wilden we juist ook niet meer. Marion heeft ons enorm geholpen om elkaar weer liefdevol te vinden.”


Luc, burn-out

“Ik zat er helemaal doorheen maar was zo moe dat ik het allemaal niet meer voelde, ik was erg afgesneden van mijn gevoel. Heb door omstandigheden alles maar voor een ander leren doen. Ik was niet zo zeker van mijzelf, wist niet meer wie ik was. Heb geleerd van Marion hoe ik eerst in de crisisfase mijn lijf moest herstellen. Daar was ook voeding een onderdeel van. Maar ook een van rust en inspanning. Toen ik geaccepteerd had in welk proces ik zat kon ik dat pas laten gebeuren. Herstellen heeft lang geduurd. Marion heeft me de noodzaak doen inzien.

Gestopt met werken en daarna aan de oorzaken in mij zelf gewerkt om hier niet weer in te vallen. Ik heb mijzelf weer terug gevonden en ben heel langzaam weer aan het werk gegaan. Marion heeft me hierin heel goed gecoacht.”


Nick, rouw en verlies

“Nooit gedacht dat ik op deze manier hiermee te maken zou krijgen. We waren verliefd en getrouwd en voor ons een logisch gevolg was dat we aan kinderen begonnen.

We waren al heel snel zwanger en het leek goed te gaan maar na 25 weken zwanger zijn voelde mijn vrouw niets meer. En kwamen we er in het ziekenhuis achter dat ons kindje was overleden. We kwamen samen in een diep dal terecht. Mijn vrouw kon het aan iedereen kwijt maar ik kon er niet zo goed mee omgaan. Je moet direct zo veel regelen zoveel keuzes maken, terwijl je nog niet aan rouwen bent toegekomen.

Marion heeft mij de rouwfases uitgelegd en me laten inzien dat praten over wat je bezig houdt, vooral met je dierbare, je uiteindelijk helpt om beter door al die fases te komen. Ik heb uiteindelijk een veel betere en intiemere relatie met mijn vrouw en ik heb veel aandacht gegeven aan het overlijden van ons kindje waardoor ik er mee om kan gaan. En hoop kan hebben voor de toekomst.”


Psycholoog Marion van Nes in Hilversum
Marion van Nes
  • Ervaren therapeut
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact