bg

Over psycholoog Dianne Vermeer

psycholoog Dianne Vermeer in Hilversum

Mijn naam is Dianne Vermeer en ik ben sinds 2019 actief als psycholoog in mijn praktijk in Hilversum. Mijn reis naar de psychologie begon nadat ik jarenlang als haptonooom heb gewerkt. Deze ervaring heeft mij geleerd hoe belangrijk de connectie tussen lichaam en geest is. Ik sta klaar om mensen te ondersteunen bij hun mentale en emotionele uitdagingen.

Waarom kies je voor mij?

In mijn praktijk bied ik een holistische benadering aan waarbij jouw welzijn centraal staat. Met empathie en zonder oordeel, help ik je om nieuwe inzichten te krijgen en stappen te zetten richting een positiever en gezonder leven.

Hoe werken we samen?

Onze samenwerking begint met een kennismakingsgesprek waarin we jouw behoeften en doelen bespreken. Op basis hiervan stellen we een flexibel behandelplan op, dat zich aanpast aan jouw ontwikkelingsproces. We werken niet volgens een vast schema, maar volgen jouw ritme en behoeften.

In mijn privéleven

Buiten mijn werk om ben ik een gepassioneerde reiziger en een fervent lezer. Reizen geeft me de kans om nieuwe culturen te ontdekken en mijn perspectief op de wereld te verbreden, wat ik ook meeneem in mijn werk als psycholoog. Boeken bieden mij rust en verdieping; ik lees graag over psychologie, filosofie, maar ook literatuur en poëzie. Daarnaast houd ik van wandelen in de natuur, wat ik zie als een manier om zowel mijn lichaam als geest in balans te houden. Deze hobby's helpen me om mezelf steeds weer op te laden en met een frisse blik mijn cliënten te ondersteunen.

Plan een consult

Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Samen werken we aan een beter en gelukkiger leven.Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact


Cliënten over mij
"Dianne is voor mij een plek waar ik zonder oordeel mijn verhaal kwijt kan..."

Lees meer ervaringen